Tudung Labuh Klasik Fatima Werda Pelbagai Warna

Brand: WERDA
Product Code: FPB01
Availability: In Stock

OverView

Tudung Labuh Klasik Fatima Werda nama diberi. Material: Como crepeCiri-ciri dan keunikannya adalah sesuai dipakai harian dan sangat selesa, tidak melekat dan tidak panas. Material yang sangat berku...

Available Options

Tudung Labuh Klasik Fatima Werda nama diberi. 


Material: Como crepe

Ciri-ciri dan keunikannya adalah sesuai dipakai harian dan sangat selesa, tidak melekat dan tidak panas. 

Material yang sangat berkualiti menampakkan ciri-ciri tudung klasik yang tetap kelihatan elegan di zaman moden ini.


Tudung Fatima juga adalah tudung "Solat Ready". Dalam perjalanan, kaum muslimah yang memilih memakai tudung Fatima tidak perlu bersusah-payah membawa bersama kain telekung kerana dengan mengenakan tudung Fatima, anda telah pun berada dalam keadaan menutup aurat yang sempurna, hanya perlu pakaian longgar dan stokin tebal, sempurnakanlah solatmu tanpa ragu.


Oleh kerana tudung Fatima tidak melekat dan sangat selesa apabila dipakai, tudung Fatima juga adalah "Breastfeed friendly". Anda akan rasa selamat menyusukan baby comel anda di sebalik tudung Fatima yang pastinya tidak akan membuat baby anda lemas kerana ciri-cirinya yang tidak melekat menjadikan ruang pengaliran udara yang sempurna, baby anda juga akan rasa selesa.


Material fabrik yang lembut, ringan tetapi sangat mudah untuk dibentuk. Tidak mudah berkedut dan tidak perlu risau untuk jadikan awning tudung anda tajam, bulat atau apa sahaja. Rasakan sendiri bagaimana mudah, selesa dan klasiknya tudung Fatima.


Jahitan tepi tudung menggunakan teknik "Babylock finishing". Halus dan cantik.


Sesuai untuk perjalanan jauh, Haji dan Umrah.


Ready stock and ship using Poslaju within 2-3 days.

International Suppliers
Brand Name: WERDA

Write a review

Please login or register to review