Menu
Your Cart
10% - 50% OFF on all products Shop now

HudJannah Blog RSS Feed

31 Dec Close Registration!
Noraini 0 246
Assalamualaikum dan hai semua,Sekali lagi HudJannah terpaksa tutup pendaftaran dropship. Tak tau nak cakap macam mana penatnya CS HudJannah deal dengan ramai user yang mendaftar sebagai dropship tapi ..
13 Dec Pendaftaran dropship dibuka semula
Noraini 0 1321
Hai semua,Setelah mendapat banyak permintaan untuk mendaftar dropship, pihak syarikat bersetuju untuk membuka semula pendaftaran dropship bagi HudJannah mulai Disember ini. Namun, kali ini pihak syari..
03 Nov Dropship Closed
Noraini 0 251
Assalamua'laikum wbt dan salam sejahtera,Mulai hari ini, HudJannah tidak akan menerima lagi pendaftaran dropship baru. Bagi dropship sedia ada, anda masih boleh sync dan re-sync produk-produk HudJanna..
17 Jun Syarat-syarat mudah menjadi dropship HudJannah
Noraini 5 411
#FollowTheRulesHi semua, pernah dengar atau pernah tengok tak peniaga yg tulis mereka adalah 'authorised dropship'.Kalau ikut model bisnes dropship, sepatutnya peniaga yg menjalankan dropship tak perl..
10 Apr Product Discount Vs Shop Voucher di Shopee
Noraini 1 361
Assalamualaikum wbt dan hai semua,Apa khabar? Semoga anda semua sihat dan sejahtera bersama keluarga tercinta. Kami di HudJannah alhamdulillah sihat semuanya.Bisnes macam mana? HudJannah menjalankan p..
13 Dec Memperkenalkan dress terbaru
Noraini 0 6775
Memperkenalkan dress terbaru kami yang juga dikenali sebagai jubah atau abaya. Dress yang diperbuat daripada jenis fabrik berkualiti tinggi iaitu 100% polyster serta dihias dengan sulaman bunga di bah..
13 Nov Beg Tangan Berkualiti
Noraini 0 1704
Di antara produk-produk kami, beg tangan adalah yang terlaris di HudJannah. Beg tangan yang dipasarkan di HudJannah adalah hanya dari yang berkualiti. Kami membeli beg-beg tangan terus daripada kilang..
01 Nov Dropship Mudah
Noraini 2 3058
Bagaimana sibuk pun anda, pasti anda ada masa untuk menjadi dropship HudJannah. Malah, ramai dropship kami mengakui bahawa sistem automasi dropship hudjannah adalah paling mudah dan mereka ada banyak ..
30 Sep Stok HudJannah Habis?
Noraini 0 2269
Kadang-kadang, produk-produk di HudJannah ada yang terjual dengan pantas. Namun, selalunya kami akan restock semula produk tersebut. Ada yang ambil masa sekejap untuk restock, ada yang ambil masa lama..
15 Jun Selamat datang ke HudJannah
Noraini 3 15282
HudJannah adalah kedai yang beroperasi secara  online 100%. Selain menjual, HudJannah juga memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjadi dropship menggunakan sistem automated drops..
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)